OD Arhitecture
Studio de Arhitectură și Design Interior din București

Aventura noastră nu a început de la o simplă bucată de piatră, ci de la pasiunea pe care o nutrim pentru sustenabilitate. Iar din această pasiune s-a născut o formă, o structură la care am cioplit, răzuit și lustruit în fiecare zi. Această structură este OD Architecture. Ne place să căutăm noi provocări în fiecare zi, provocări care ne împing să ne adaptăm și să găsim soluții pentru a deveni mai buni la ceea ce facem. Această preocupare rămâne cu noi în mod constant, cu fiecare proiect și cu fiecare client care ne trece pragul.

Proiectele noastre nu caută să fie admirate de către toată lumea, ci doar de către acele persoane care gândesc pe termen lung și care au o viziune clară asupra viitorului. Ne adresăm în special celor care văd lumea prin propria lor perspectivă, nu prin cea colectivă.

Veronica Tărcatu

Vlad Stoian

Arhitect

Vlad Stoian

Veronica Tărcatu

Arhitect

Pilonul pe care care am construit filosofia noastră de lucru este dorința de a schimba perspectiva din țara noastră asupra locuirii, odată cu schimbarea paradigmei de gândire din conștiința colectivă. Ne dorim sa creăm arhitectură sustenabilă și estetică prin gestionarea optimă a resurs elor primite de la natură: lumina solară, apa provenită din precipitații, energia vântului. În același timp, ne asigurăm că soluțiile și echipamentele utilizate în proiectare sunt contemporane, moderne și performante. În cadrul fiecărui proiect, ne propunem să folosim cunoașterea pe care o posedăm pentru a obține soluții viabile și eficiente pentru viitor.

Toate aceste lucruri sunt posibile pentru că ne-am rafinat în mod constant cunoștințele și abilitățile, am pus mereu pe primul loc nevoile clienților noștri și am ales întotdeauna numai proiectele în care am crezut cu adevărat. Aceștia suntem noi. O echipă de profesioniști în căutare de proiecte care schimbă perspectiva privitorului.

Încântați de cunoștință!